У Києві “попливла” чергова вулиця: де не витримали мережі

Що з водопостачанням житлових будинків

У Печерському районі Києва 27 травня стався витік води. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

Витік трапився на вул. Лабораторній. У  ПрАТ “АК “Київводоканал” зазначили, що аварійно-відновлювальна бригада локалізувала витік води.

Також на підприємстві уточнили, що витік стався з двох водопровідних колодязів на проїжджій частині. Наразі фахівці відкачують воду для з’ясування причини протікання.

Згодом на підприємстві повідомили про проведення робіт з ліквідації пошкодження водопровідної мережі діаметром 300 мм, що сталося на перетині вулиць Антоновича та Лабораторної. 

“Рух транспорту проїжджою частиною буде обмежений під час виконання аварійних робіт. Тимчасово відсутнє водопостачання за адресами: вул. Лабораторна, 14, 14-А, 15, вул. Антоновича, 95. Автоцистерна з питною водою знаходиться на вул. Лабораторній, 15”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що це не перший випадок затоплення столичних вулиць. У понеділок, 20 травня, залило водою вул. Шота Руставелі. Фахівці КП “Київтеплоенерго” відкачували воду з теплокамери у зливостоки. Під час виконання робіт вода частково потрапила на дорогу. 

Також у Київській міській державній адміністрації повідомили про аварійну ситуацію ще на одній тепловій мережі у столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки планують витратити на дорожню розмітку в одному з районів Києва.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися