У Київській області звернулися з попередженням до мешканців: що відбуватиметься

За порушення заборони передбачена кримінальна відповідальність

У Бучанському районі найближчими днями проходитимуть військові навчання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради. 

“На вулицях можливе переміщення великої кількості військової техніки та рух військових колон. Стрільб та вибухів під час навчань не планується”, - уточнили у міській раді.

До мешканців Київщини звернулися з попередженням - громадянам наголосили, що категорично забороняється знімати та викладати в інтернет будь-які фото чи відеоматеріали, пов'язані з пересуванням військової техніки. За порушення передбачена кримінальна відповідальність.

“Закликаємо мешканців зберігати спокій та з розумінням поставитися до ситуації”, - зазначили в Бучанській міській раді.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини повідомили про підозру керівнику підприємства - він пропонував хабар за сприяння у постачанні неякісного військового однострою. За даними слідства, директор товариства надав голові приймальної комісії військової частини чотири тисячі доларів. За вказану суму правопорушник пропонував “владнати” питання з приводу постачання неякісного товару. Детальніше про схему, яку намагався реалізувати директор, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час закупівлі паливних брикетів на потреби військових начальник підрозділу військової частини Київщини та приватний підприємець, ймовірно, привласнили кошти на понад півмільйона гривень. Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк до шести років. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.


Читайте также