У Києві на світлофор витратять майже три мільйони гривень: подробиці

Які роботи прописані в технічному завданні

Комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху" оголосило тендер на майже три мільйони гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Відповідно до умов тендеру підприємство планує замовити одну роботу - будівництво світлофорного об'єкта по вул. Юрія Іллєнка (вул. Мельникова), 5 у Шевченківському районі м. Києва.

Відповідно до технічної документації передбачене не тільки встановлення світлофорної опори, а й дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, улаштування острівця безпеки та пандусів пішохідних переходів. Детальніше ознайомитися з переліком робіт можна далі.

Відповідно до умов тендеру, роботи повинні бути виконані до 24 грудня 2024 року.

Зазначається, що учасник відповідає за отримання всіх необхідних дозволів, ліцензій, сертифікатів та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів, ліцензій, сертифікатів.

Встановлений кінцевий строк подання тендерних пропозицій - до 7 червня 2024 року. Також 7 червня розпочнеться аукціон. Очікувана вартість роботи становить 2 747 782 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на дорожню розмітку у Києві планують витратити понад два мільйони гривень.
У тендері йдеться про замовлення однієї послуги з нанесення поперечної та поздовжньої розмітки (поновлення) у Святошинському районі м. Києва. Поздовжню розмітку переможець тендеру має нанести на понад 105 кілометрів.

Детальніше про умови тендеру та технічні завдання можна дізнатися за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися