На Київщині оновлюють дані на квартирну чергу: кого зніматимуть з обліку

Громадян, які не оновили дані, зніматимуть з черги

У 2024 році проводитимуть перереєстрацію громадян, котрі перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані. Відповідні заходи проводитимуть виконавчі комітети місцевих рад, підприємства, установи, організації в період з 1 жовтня по 31 грудня. Однак громадяни повинні актуалізувати дані раніше. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бородянської селищної ради. 

“Виконавчий комітет Бородянської селищної ради Бучанського району Київської області для актуалізації даних, проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку. Нагадуємо про необхідність пройти зазначену перереєстрацію документів. Дані, отримані від громадян в процесі перереєстрації, стануть основою для формування позачергової, першочергової та загальної квартирних черг та будуть сприяти прозорому обліку таких громадян”, - повідомили у селищній раді.

Також попередили, що громадяни, які не поновлять документи у термін до 20 серпня 2024 року, вважатимуться такими, що не потребують поліпшення житлових умов, а отже, будуть зняті з обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці планують виплатити одноразову матеріальну допомогу 75 тисячам осіб. Загалом буде виплачено 52 мільйони 230 тисяч гривень. Виплати за програмою “Турбота. Назустріч киянам” приурочені до Дня Києва. Кошти отримають громадяни 24 категорій.

Детальніше про розмір грошової допомоги та умови отримання, читайте за посиланням.


Читайте также