Директора ПП на Київщині підозрюють у заволодінні державними коштами: що він скоїв

Ремонтні роботи у лікарні виконали неякісно, а вартість матеріалів була завищена

Під час проведення поточного ремонту лікарні на Київщині директор приватного підприємства, ймовірно, вчинив правопорушення. Його підозрюють у заволодінні бюджетними коштами.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури. 

Повідомлено про підозру директору приватного підприємства у заволодінні чужим майном та службовому підробленні (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України) за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури.

“За даними слідства, підозрюваний під час проведення поточного ремонту приміщення багатопрофільної лікарні у Білоцерківському районі виконав неякісно роботи, завищив їх вартість та кількість використаних матеріалів”, - йдеться у повідомленні прокуратури. 

За даними прокуратури, правопорушник, директор ПП, по завершенню робіт, вніс недостовірні дані до актів виконаних робіт для подальшої їх оплати.

“У такий спосіб підозрюваний заволодів коштами лікарні в розмірі майже 200 тисяч гривень”, - уточнили у прокуратурі. 

У поліції Київської області уточнили, що йдеться про 185 тисяч гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що схожий випадок трапився у Бучанській громаді. Там керівник будівельної організації уклав договір на ремонт укриття. Однак внесені відомості про фактичні обсяги та вартість виконаних будівельних робіт до акту виконаних робіт не відповідали визначеним проєктно-кошторисною або первинною звітною документацією. Скільки кошті він привласнив та яке покарання йому загрожує, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися