Тривалі відключення світла анонсували в Київській області: адреси

Де на Київщині завтра не буде світла

У Броварській міській раді попередили мешканців населеного пункту про тривалі відключення світла, повідомляє портал "Коментарі".

Інформація актуальна для мешканців с. Требухів. Так, 31 травня з 8:00 до 19:0 буде тимчасово припинене електропостачання у зв'язку з профілактичними роботами. Відключення електроенергії заплановане за наступними адресами:

вул. Березова, вул. Броварська, вул. Вільна, вул. Вокзальна, пров. Вокзальний, вул.  Городня, вул. Дніпровська, вул. Жулянівська, вул. Каштанова, вул. Космонавтів, вул. Лесі Українки, вул. Малинова, вул. Незалежності,  вул. Повстанська, вул. Польова, пров. Польовий, вул. Франка І., вул. Швидака Максима, вул. Яблунева.

Нагадаємо, що в Україні анонсоване підвищення тарифі на електроенергію для населення. Мережею шириться інформація про підвищення вартості до 4,8 грн за кіловат-годину, однак остаточне рішення ще не ухвалене. Необхідність підвищення вартості електроенергії пояснюють значними ушкодженнями, завданими ворожими обстрілами енергооб'єктам та необхідністю їх відновлення. Однак експерти переконані, що відновити втрачені потужності за рахунок отриманих коштів не вдасться - потрібні значні інвестиції чи кредити. А отримані кошти будуть спрямовані на інші цілі. Детальніше про це читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стабілізаційні відключення світла будуть впроваджувати влітку та восени. Незначного покращення можна очікувати у вересні, коли атомна генерація виходитиме з активної фази ремонтів, а в енергосистемі ще буде присутня велика кількість сонячної генерації. Детальніше про ситуацію можна дізнатися тут.

Читайте также