На станції метро “Вокзальна” проведуть тривалі ремонтні роботи

Ремонт ескалатора триватиме до 30 серпня

Плановий капітальний ремонт розпочнуть у вівторок, 4 червня, на станції метро “Вокзальна”. Ремонтуватимуть ескалатора № 2. Ремонтні роботи триватимуть до 30 серпня 2024 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

У КП “Київський метрополітен” пояснили, що ескалатори були введені в експлуатацію разом із пуском станції метро “Вокзальна”. Вони майже 64 роки перевозять пасажирів столичного метрополітену. За даними компідприємства, пробіг ескалатора № 2 складає більше 150 тисяч кілометрів.

На комунальному підприємстві розповіли, що у межах цих робіт передбачений повний розбір механізму, проведення заміни зношених запчастин. 

Також повідомили, що порушення пасажирами правил користування, зокрема потрапляння особистих речей в елементи ескалатора або жбурляння монет задля розваги, може вивести ескалатор із ладу. “Закликаємо пасажирів дотримуватися правил поведінки на ескалаторі та дбайливо ставитися до обладнання столичної підземки”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Солом'янського району" м.Києва оголосило тендер на проведення поточного ремонту вул. Нова в Солом'янському районі міста Києва. Які роботи заплановані, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що у Київській області оголосили тендер на проведення капітального ремонту житлового будинку вартістю майже 23 мільйони гривень. Детальніше про порушення, виявлені під час перевірок, читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися