У Київській області продовжують вводити заборони: причини

У деяких громадах Київщини відпочинок на воді під забороною

У Київській області збільшується кількість громад, де офіційно заборонено відпочивати на воді, повідомляє портал "Коментарі".

Про відповідну заборону попередили мешканців Білогородської громади. “Нагадуємо, у 2024 році діє заборона на відпочинок людей на водних об’єктах”, - йдеться у повідомленні.

На засіданні профільної комісії 13 березня 2024 року було вирішено: на період дії воєнного стану заборонити купання у водних об’єктах та масовий відпочинок людей (місця для купання, занять водними видами спорту, розташування атракціонів, навігація тощо) на території Білогородської сільської територіальної громади.

Також про заборону повідомили у Великодимерській селищній раді. 

Днями там провели нараду, на якій розглянули питання стану готовності місць масового відпочинку на водних об’єктах.

“Ще раз наголошуємо на тому, що на території Великодимерської СТГ відсутні визначені місця для відпочинку на воді! Будьте свідомими, бережіть себе та своїх близьких!”, - звернулися з попередженням до мешканців громади. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про відповідну заборону повідомили в Ірпінській міській раді. Відповідна заборона діє у Томашівській громаді. Також про рішення заборонити відпочинок повідомили у Баришівській селищній раді та у Бориспільській міській раді.

Нагадаємо, що цього року відмовилися від відкриття купального сезону у Києві. У КП "Плесо" розповіли, які роботи проводять на водних об'єктах, та що буде з пляжним сезоном у Києві у 2024 році. Детальніше читайте за посиланням.


Читайте также