У Київській області діятимуть різні графіки відключення світла: подробиці

Які обмеження електропостачання діятимуть у середу

У середу, 5 червня, в Україні діятимуть стабілізаційні обмеження електропостачання. Протягом доби світло вимикатимуть за графіками також у Києві та Київській області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДТЕК

“Стабілізаційні відключення на 5 червня. Київ, Київська, Одеська, Донецька області: за вказівкою “Укренерго”, завтра впродовж всієї доби діятимуть графіки відключень”, - повідомили у компанії.

При цьому, у Київській області анонсовані планові відключення у зв'язку з ремонтними роботами. У Білогородській територіальній громаді попередили про обмеження електропостачання на 5 та 6 червня. 

5 червня світло вимикатимуть з 09:00 до 19:00, за адресами, вказаними нижче

picture6 червня електропостачання обмежуватимуть з 10:00 до 17:00 за наступними адресами: 

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що проблеми в енергетичній галузі загострюються, і попри значне підвищення тарифу на електроенергію, споживачам варто готуватися до триваліших стабілізаційних обмежень. 

“Головна причина застосування заходів обмеження – наслідки вже шести ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку цих атак. Для подолання дефіциту в енергосистемі залучаються імпорт та аварійна допомога з країн Європи”, - зазначають в НЕК “Укренерго”. 

Також повідомили, що відучора в плановий ремонт виведено одну з високовольтних повітряних ліній, що поєднують українську енергосистему з об’єднаною енергомережею континентальної Європи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися