Термін бронювання військовозобов'язаних змінили

Термін дії уже існуючих відстрочок продовжили

Кабінет міністрів України напередодні ухвалив рішення щодо бронювання військовозобов'язаних. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію уряду України.

Відповідно до рішення Кабміну від 4 червня 2024 року бронювання військовозобов’язаних, терміни дії відстрочок яких не закінчилися станом на 7 травня 2024 року, продовжено на три місяці. Рішення Уряду стосується всіх відстрочок, наданих відповідно до Постанови №76. 

У Кабміні зазначили, що продовження бронювання військовозобов’язані отримають автоматично, нових наказів щодо відповідних відстрочок Мінекономіки не видаватиме.

Заступник Міністра економіки Ігор Фоменко пояснив: “Рішення ухвалене з метою забезпечення стабільної роботи виробництв, які працюють на потреби оборони, критично важливих для економіки підприємств. Воно дозволить бізнесу зберегти кваліфіковані кадри на виробництвах, планувати роботу та ефективно працювати над виконанням оборонних замовлень чи забезпеченням життєдіяльності населення”.

При цьому він акцентував, що Міністерство економіки не припиняє оформлення наказів про бронювання військовозобов’язаних, які не мали відстрочки станом на 7 травня. Бронювання таких військовозобов’язаних відбувається відповідно до чинного законодавства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Сухопутних військах Збройних Сил України звернулися до мешканців Києва та області з попередження. Також мешканцям нагадали про важливу заборону. Що та коли відбуватиметься у Києві та Київській області, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вальдемар

5 червня 2024, 14:42

Постанова є? Про внесення змін до постанови 516? Немає, тільки на словах. Улюблений метод розводу лохів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися