Київський ТЦК замовив послуги: що купують та скільки витратять

Які послуги замовили в Київському ТЦК та СП

Київський міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки провів декілька тендерів на закупівлю товарів та послуг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідні тендери, розміщені на платформі Prozorro.

Київський ТЦК та СП оголосив тендер на ремонт приміщень – як столичного ТЦК, так і районних у місті. Крім цього, центр комплектування замовив прожектори для освітлення.

Одна закупівля стосувалася 12 прожекторів загальною вартістю 803 652 гривень. Вартість одиниці становить - 66 971 гривня.

Інший тендер – теж прожектори (дві штуки за ціною 73 877 гривень) на суму 147 754 гривень.

Оборонний постачальник має доставити прожектори замовнику до кінця червня.

Варто зазначити, що у документації не вказані технічні вимоги до лотів.

Ще один тендер оголосив Київський міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки на цьогорічний ремонт приміщень столичного і районних у місті ТЦК. Очікувана вартість закупівлі  – 417 237 гривень. Відкриті торги призначені на 10 червня.

У технічній документації йдеться про проведення поточного ремонту приміщень санвузлів Шевченківського РТЦК та СП в м. Києві. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві співробітники ТЦК прийшли на захід KyivPride. У KyivPride наголошують, що усвідомлюють "важливість мобілізації та проведення необхідних заходів для її забезпечення". Однак, за інформацією організації, представники ТЦК завітали цього дня лише на захід прайду. Детальніше про позицію організаторів читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

9 червня 2024, 15:49

просто кончена банда злочинців!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися