Кількість громад на Київщині, де вводять додаткові заборони, збільшується

У 2024 році заборонили купатися у водних об'єктах у передмісті Києва

Ще в одній громаді Київської області повідомили про введення заборони на відпочинок на воді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради. 

У міській раді звернулися до мешканців: “Увага! Купання у водоймах Бучанської громади заборонено!”.

У повідомленні йдеться, що Бучанська районна державна адміністрація продовжила заборону на купання населення у водних об’єктах на період дії воєнного стану. Таке рішення ухвалили 28 травня 2024 року протокольним рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №10.

“Представники адміністрації закликають мешканців та гостей Бучанської громади бути пильними, обережними та дотримуватись правил безпеки на водоймах. Пам’ятайте, що порушення заборони може призвести до непередбачуваних наслідків. Дбайте про своє здоров’я та безпеку!”, - звернулися до мешканців та гостей громади. 

Нагадаємо, що такі ж заборони раніше ввели у деяких громадах Київської області - у Білогородській, Томашівській громадах. Також відповідну заборону ухвалили в Ірпінській та Бориспільській міських радах, а також у Баришівській селищній раді. Про причини введення заборон на відпочинок на воді, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА на офіційний запит порталу “Коментарі”, розповіли, де у столиці дозволено відпочивати. Детальніше про локації, де заборонили відпочивати у Києві у поточному році, а також, де кияни можуть погуляти, читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися