У Київській області закрили для проїзду міст

Причини заборони проїзду у Київській області

У Київській обласній військовій адміністрації попередили про запровадження обмежень проїзду в регіоні, повідомляє портал "Коментарі".

Йдеться про перекриття руху мостом на автомобільній дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів в селі Хотянівка. Причиною запровадження вказаних обмежень називають аварійний стан мосту. 

У Київській ОВА зазначили, що з метою безпечного та безперебійного дорожнього руху рух буде здійснюватися в об’їзд автомобільними дорогами:

  • О100805 Київ – Вишгород – Десна - Чернігів – Ровжі,

  • С100820 Київ – Вишгород – Десна - Чернігів – Лебедівка.

“Також буде відновлено рух паралельною понтонною переправою поряд з пошкодженим мостом. Нагадаємо, що міст було пошкоджено під час бойових дій на території Київщини”, - зазначили у Київській ОВА.

Надаємо, що в Київській області планують значно посилити контроль за будівництвом фортифікаційних споруд. Днями у Київській ОВА провели нараду, в ході якої особливо акцентували на неприпустимості заробітку на закупівлі матеріалів, пришвидшенні виконання робіт, наявності всієї необхідної техніки та кількості працівників. Також розглянули питання проведення перевірок проєктів будівництва та вже зведених фортифікацій. 

Дізнатися детальніше, як та коли перевірятимуть фортифікації у Київській області та хто нестиме відповідальність за неякісні спорудження, читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області готуються, однак все тримають у таємниці. Переглянути, які фортифікації побудували в Київській області можна за посиланням




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися