Транспорт для поліції: скільки патрульних автівок було пошкоджено у Києві у 2023 та 2024 роках

Скільки нових автівок передали столичним патрульним поліцейським

У Києві трапляються аварії з патрульними автомобілями, до того ж у столиці у літній час формують для роботи мото- та велопатрулі. У зв'язку з цим портал “Коментарі” надіслав офіційний запит до поліції Києва, щоб з'ясувати, скільки транспортних засобів отримала столична поліція протягом 2023-24 років та що з ним сталося.

Від початку 2024 року Головне управління Національної поліції у м. Києві (ГУНП) отримало від Національної поліції України 38 одиниць нових транспортних засобів. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП на офіційний запит порталу “Коментарі”.

“Протягом 2024 року пошкоджено внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 17 автомобілів, з них на даний час відремонтовано 10 одиниць. Протягом зазначеного періоду з балансу ГУНП у м. Києві автомобілі, які були пошкоджені внаслідок ДТП, не списувались. У нинішньому році ГУНП у м. Києві транспортні засоби не закуповувались”, - уточнили у поліції.

Упродовж 2023 року ГУНП у м. Києві придбано 16 автомобілів та 105 автомобілів було передано від Національної поліції України. Протягом зазначеного періоду внаслідок ДТП було пошкоджено 28 автомобілів, всі вони були відновлені.

“Водночас інформуємо, що протягом 2023-2024 років ГУНП у м. Києві велосипеди та мопеди не закуповувались та не отримувались”, - уточнили у столичній поліції.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями у Києві трапився інцидент під час дії комендантської години. Правопорушник вчинив протиправні дії проти правоохоронця. Дізнатися детальніше, яке покарання загрожує чоловіку за напад на поліцейського, читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Аттилагунн

11 червня 2024, 08:32

А як там славні коники(вони ж теж транспортний засіб)? В ДТП не бували, ножки не ламалИ??? :)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися