На Київщині розпочалися аварійні відключення світла: що сталося

Коли повністю відновлять електропостачання в Київській області

У вівторок, 11 червня, у Київській області розпочалися аварійні відключення світла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію “ДТЕК Київські регіональні електромережі”.

“Друзі, через новий грозовий фронт, що триває на Київщині з ранку 11 червня, фіксуються аварійні відключення в мережах 10 кВ. Наші фахівці вже ліквідовують наслідки негоди”, - йдеться у повідомленні. 

У компанії пояснили, що на 9:00 ранку відключені 15 повітряних ліній 10 кВ та знеструмлені 254 трансформаторні підстанції в Бучанському, Обухівському, Броварському та Вишгородському районах області. 

“Завершити аварійно-відновлювальні роботи та повернути світло у всі домівки клієнтів енергетики планують сьогодні до кінця дня, якщо не буде нових аварій через негоду.

За прогнозами синоптиків сьогодні, 11 червня, протягом дня очікуються град, сильний дощ і шквали з вітром до 20 метрів за секунду. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі”, - повідомили енергетики. 

Нагадаємо, що за командою НЕК “Укренерго” сьогодні, 11 червня, з 14:00 до 19:00 по всій Україні діятимуть стабілізаційні відключення світла. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри стабілізаційні графіки відключень електроенергії у деяких населених пунктах Київської області застосовують планові обмеження електропостачання. За якими адресами найближчими днями будуть тривалі відключення світла, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що мешканців Оболонського району попередили про тимчасові проблеми з водою. Що відбуватиметься, читайте за посиланням.

Читайте также