Графіки відключення світла на 12 червня оновили: обмеження у Києві та області

Графіки відключення світла в Києві та області на 12 червня

У середу, 12 червня, продовжаться стабілізаційні обмеження електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію “ДТЕК Київські регіональні електромережі”.

“Друзі, НЕК “Укренерго” дав команду на стабілізаційні відключення світла завтра, 12 червня, з 15:00 до 23:00”, - йдеться у повідомленні.

В НЕК “Укренерго” повідомили, що обленерго будуть застосовувати графіки погодинних відключень по всій Україні. 

Причина застосування стабілізаційних графіків - зростання енергоспоживання через спеку. При цьому в “Укренерго” акцентували, що енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури не обмежується. 

Зазначимо, що у вівторок, 11 червня, в НЕК “Укренерго” змінили графіки відключення електропостачання. За інформацією енергетиків, світло планували відключати з 14:00 до 19:00, однак потім продовжили термін обмежень - до 23:00. Про причини зміни термінів обмеження електропостачання, читайте за посиланням

Нагадаємо, що у Київській області фіксуються аварійні відключення світла. У “ДТЕК Київські регіональні електромережі” повідомили, що на 9:00 ранку відключені 15 повітряних ліній 10 кВ та знеструмлені 254 трансформаторні підстанції в Бучанському, Обухівському, Броварському та Вишгородському районах області.  Дізнатися детальніше про аварійні відключення світла в регіоні та з'ясувати, коли відновлять електропостачання можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у середу та четвер, крім погодинних графіків відключення електроенергії, у Київській області діятимуть планові тривалі відключення світла. Де та коли відключатимуть світло, читайте за посиланням


Читайте также