Власникам після продажу квартир нараховують борги за газ: що робити

Як вирішити питання з боргом за газу у проданій квартирі

У Київській філії “Газмережі” розповіли про ситуації, які трапляються з колишніми власниками квартир, повідомляє портал "Коментарі".

“Вже рік, як я продала свою квартиру, а мені прийшов борг. Що робити?” - звернулася клієнтка у наш Direct. Розібралися швидко - особовий рахунок не було переоформлено на нового власника”, - йдеться у повідомленні.

У компанії розповіли, що особовий рахунок Оператора ГРМ - це персональний номер, за яким зберігається повна інформація про споживача як власника оселі. Особові рахунки клієнтів Київської філії “Газмережі” складаються з 10-ти цифр і починаються на 0800.

“Щоб такого не трапилося, рекомендуємо звернутися до найближчого центру обслуговування клієнтів з пакетом документів: паспорт, ідентифікаційний код, документ на право власності, техпаспорт – наші менеджери допоможуть у написанні заяви та якнайшвидше вирішать ваше питання”, - порекомендували клієнтам в компанії.

Також зазначили, якщо у помешкання декілька співвласників, потрібно додатково мати від них письмову згоду на переоформлення особового рахунку саме на вас, а також їх копію паспорта та ідентифікаційного номера.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за під’єднання центрального газопостачання керівник філії ПАТ “Київоблгаз” викрито на хабарі у розмірі 250 тисяч гривень. 

Викрили та повідомили про підозру керівнику філії ПАТ “Київоблгаз” НАК “Нафтогаз України” за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Слідство встановило, що підозрюваний одержав від представника забудовника 250 тисяч гривень неправомірної вигоди. 

Детальніше про це читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися