У Києві відремонтують два кілометри дороги за понад 100 мільйонів гривень

Які роботи планують виконати у Дніпровському районі

КК “Київавтодор” оголосив тендер на ремонт проїжджої частини та тротуарів на вул. Центральній Садовій Дніпровському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

У комунальній корпорації пояснили, що в ході проведення капітального ремонту облаштують водовідведення, асфальтобетонне покриття і тротуари з ФЕМу. Також планують підвищити перехід, посадкові та розворотний майданчики для громадського транспорту. Окрім цього, будуть встановлені опори зовнішнього освітлення й дорожні знаки, подбають про благоустрій території.

У департаменті зазначили, що капітальний ремонт вулиці заплановано для влаштування підходів до Подільського мостового переходу. Протяжність ділянки, на якій здійснюватимуть капітальний ремонт, становить 2,2 кілометра, а очікувана вартість закупівлі – 104,2 мільйона гривень.

Прийом пропозицій триває до 26 червня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області відновлюють ліцей в с. Мотижин, розташований в Бучанському районі.

Внаслідок влучання ворожого снаряду у березні 2022 року заклад було пошкоджено. У результаті удару в будівлі були повністю вибиті вікна та двері, пошкоджені класні кімнати, навчальні кабінети та коридори. Руйнації зазнала покрівля та зовнішні стіни. Приміщення актової зали повністю згоріло.

Журналісти порталу проаналізували тендери на проведення капітального ремонту ліцею. Скільки коштують ремонтні роботи, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися