Ремонт санвузлів за понад три з половиною мільйони гривень: ГУ Нацполіції у Києві оголосило тендер

Які ремонтні роботи планують виконати в Головному управлінні столичної поліції

Головне управління Національної поліції у місті Києві оголосило тендер з очікуваною вартістю 3 686 158 гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Головне управління планує замовити "Капітальний ремонт санвузлів 1-6 поверху за адресою: 01601, м. Київ, вулиця Володимирська, 15, літ "В".

Тендер було оголошено 7 червня, тендерні пропозиції прийматимуть до 22 червня, а проведення аукціону заплановано на 24 червня. 

За умовами технічного завдання, ремонтні роботи мають бути проведені до 1 листопада 2024 року. 

Серед запланованих робіт, відповідно до технічного завдання, планують виконати капітальний ремонт підлоги, стін та стелі, систем вентиляції та каналізації. Також планують встановити підвісну стелю, замінити труби водопроводу та каналізації, встановити настінні унітази, замінити радіатори та умивальники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що КК “Київавтодор” оголосив тендер на ремонт проїжджої частини та тротуарів на вул. Центральній Садовій Дніпровському районі.

У комунальній корпорації пояснили, що в ході проведення капітального ремонту облаштують водовідведення, асфальтобетонне покриття і тротуари з ФЕМу. Також планують підвищити перехід, посадкові та розворотний майданчики для громадського транспорту. Окрім цього, будуть встановлені опори зовнішнього освітлення й дорожні знаки, подбають про благоустрій території.

Скільки коштуватиме капітальний ремонт дороги та яку ділянку планують відремонтувати, детальніше можна дізнатися за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися