У Київській області анонсували тривалі відключення світла: адреси

Де на Київщині наступними днями довго не буде світла

У деяких громадах Київської області 19 та 20 червня на тривалий час обмежуватимуть постачання електроенергії, повідомляє портал "Коментарі".

У Великодимерській селищній раді попередили, що з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах територіальної громади.

У зв’язку з виконанням цих робіт 19 червня буде відключення електроенергії у населених пунктах вказаних нижче.

picture

У Броварській міській раді анонсували тривале обмеження електропостачання у с. Требухів. “19.06.2024 з 9:00 до 19:00 у зв'язку з профілактичними роботами буде відключення електроенергії за адресою: вул. Жулянівська”, - йдеться у повідомленні.

20 червня відключатимуть світло у межах Томашівської громади. Заплановані профілактичні роботи з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах. У громаді попередили, що світло відключатимуть 20.06.2024 з 09:00 до 20:00 за наступними адресами:

  • с. Кончаки, вул.Гагаріна

  • с. Федорівка, вул. Ірпінська, Кільцева, Кооперативна, Шкільна

  • с. Дідівщина, вул. Брусилівська, Грисюка, пров. Житомирський, Затишний, Зелений, Незалежності, Травневий, Чкалова, Шевченка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ситуація з електропостачанням найближчим часом ускладниться. Це пов’язано з особливостями ремонту на енергоблоках атомних електростанцій. Детальніше про нові обмеження читайте за посиланням.

Також у “ДТЕК Київські регіональні електромережі” розповіли, як розподіляється доступна електроенергія між всіма споживачами області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися