У Київській області почастішали порушення: подробиці

Які порушення фіксують спеціалісти в Київській області

Газовики звернулися до мешканців Київської області та попередили, що втручання у газорозподільну мережу становить загрозу для життя та здоров'я людей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської філії "Газмережі".

У компанії акцентували, що почастішали випадки самовільних втручань у роботу газового обладнання, газових мереж, димових та вентиляційних каналів.

“Часто споживачі нехтують кваліфікованою допомогою та обирають послуги сторонніх осіб, які не мають ліцензії та відповідного досвіду. Вода у системі газопостачання, витік газу, отруєння та навіть пожежа - це все наслідки несанкціонованого втручання у роботу газорозподільної системи”, - зазначили у компанії.

Також розповіли, що спеціалісти найчастіше фіксують наступні порушення:

  • встановлення та заміна газових приладів та недотримання вимог безпеки під час їх експлуатації;

  • втручання в систему димових і вентиляційних каналів;

  • втручання в роботу газових лічильників;

  • неузгоджене перепланування приміщень, в яких розміщені газові прилади.

“Уникайте небезпечних ситуацій та довіряйте роботу лише професіоналам, які мають на це офіційний дозвіл!”, - наголосили у компанії. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській філії “Газмережі” розповіли про ситуації, які трапляються з колишніми власниками квартир.

“Вже рік, як я продала свою квартиру, а мені прийшов борг. Що робити?” - звернулася клієнтка у наш Direct. Розібралися швидко - особовий рахунок не було переоформлено на нового власника”, - звертаються до компанії споживачі. 

Як діяти у такій ситуації, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися