Міжнародний поїзд із Києва курсуватиме зі змінами: подробиці

Зміни у маршруті курсування триватимуть до 30 серпня

В “Укрзалізниці” попередили про зміни в курсуванні поїздів до Польщі у зв'язку із проведенням ремонтних робіт, повідомляє портал "Коментарі".

“23 червня розпочнуться ремонтні роботи на польській станції Хелм”, - зазначив перевізник та попередив про тимчасові зміни: маршрут поїзда ⁠№23 Київ — Хелм буде обмежений до польської прикордонної станції Дорохуськ замість Хелму, відстань між якими складає всього 25 км.

Пасажири, які подорожуватимуть цими поїздами, проходитимуть прикордонно-митний контроль традиційним чином: у поїзді “Укрзалізниці”. Пересадка на польський поїзд до чи з Варшави буде здійснюватися на станції Дорохуськ наступним чином:

Двогрупний поїзд №93/23 Харків/Київ — Дорохуськ прибуватиме на станцію Дорохуськ о 06:45, після чого у поїзді буде проходити прикордонно-митний контроль до 08:15. Пересадковий поїзд до Варшави TLK 25150 вирушатиме з Дорохуська о 09:10 (Хелм 09:31 – 09:36) та прибуватиме на станцію Варшава Всходня о 12:31.

“Зверніть увагу, що пересадка на станції Дорохуськ — вимушений тимчасовий крок, тож станція буде доступна лише для узгодженої пересадки між двома поїздами без можливості покинути станцію іншим видом транспорту (ця опція збережеться на станції Хелм, через яку проїжджатиме пересадковий польський поїзд)”, - пояснили в “Укрзалізниці”. 

Пасажирів попередили, що ремонтні роботи триватимуть до 30 серпня. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вихідними курсуватиме додатковий поїзд маршрутом Київ - Одеса. Детальніше про зміни в курсуванні поїздів можна дізнатися за посиланням.


Читайте также