ДП “Дія” витратить десятки мільйонів гривень на “Приватну віртуальну хмару”

На розміщення та зберігання конфіденційної інформації у хмарі держпідприємство витратить понад 22 мільйони гривень

Державне підприємство “Дія” оголосило тендер на послуги з надання у користування окремого індивідуального хмарного середовища для обробки даних “Приватна віртуальна хмара”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Відповідно до тендерної документації послуги з надання у користування окремого індивідуального хмарного середовища для обробки даних “Приватна віртуальна хмара” необхідні для розміщення потужностей інформаційних систем державного підприємства "Дія". Інформація, яка розміщена на цих серверах, відповідно до Закону України “Про інформацію” належить до конфіденційної інформації. 

Державне підприємство висуває до учасників тендеру додаткові вимоги, серед інших наступні вимоги до доступності сервісу:

  • максимально допустимий час аварійної недоступності послуги (на рік) - 260 хвилин,

  • максимально допустимий час аварійного погіршення якості послуги (на рік) -  300 хвилин,

  • сумарний час планової недоступності послуги (у межах вікна обслуговування) (на рік) -  600 хвилин,

  • сумарний час планового погіршення якості послуги (у межах вікна обслуговування) (на рік) - 600 хвилин.

Очікувана вартість послуги: 22 610 000 гривень. Строк поставки товарів (надання послуг, виконання робіт) 12 місяців, до 30.06.2025.

Джерелом фінансування закупівлі є державний бюджет України.

Дата оприлюднення тендеру: 21 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 29 червня 2024 року. Початок аукціону має відбутися 1 липня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що КМДА витратить майже мільйон гривень на організацію заходів. Детальніше про цей тендер читайте за посиланням.

Читайте также