На дії представників ТЦК Києва та області можна поскаржитися: телефони

Куди скаржитися на неправомірні дії представників ТЦК

У мережі поширювали чимало відео, фото та повідомлень про неправомірні дії представників ТЦК. Щоб реагувати на порушення, просять телефонувати на гарячі лінії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київський обласний та міський ТЦК та СП.

“З метою побудови якісної системи зворотного зв’язку та оперативного реагування на будь-які проблеми та запобігання зловживання в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки. Для забезпечення дієвої комунікації, проведено аналіз ефективності роботи та прийнято рішення оновити всі номери за єдиним стандартом”, - йдеться у повідомленні.

Усіх, хто стикається з протиправними діями військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, просять звертатися за номером телефону:

  • Київський МТЦК та СП: (066) 033 78 17 (09:00-17:30),

  • Київський ОТЦК та СП: (066) 033 78 26 (08:00-17:00)

  • Гаряча лінія КСВ ЗС України: 0 800 301 937

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні ввели важливе обмеження через ажіотаж на вступ до аспірантури. “Щоб навчання в аспірантурі не перетворилося на корупційний інструмент уникнення мобілізації, МОН запроваджує низку нововведень”, - зазначили у Міністерства освіти і науки України.

Також залишається обов'язковим для всіх вступників в аспірантуру ЄВІ, але змінюється вага його компонентів під час розрахунку конкурсного бала. 

Дізнатися детальніше, які норми діятимуть при вступі до аспірантури цього року, можна за посиланням.


Читайте также