На дії представників ТЦК Києва та області можна поскаржитися: телефони

Куди скаржитися на неправомірні дії представників ТЦК

У мережі поширювали чимало відео, фото та повідомлень про неправомірні дії представників ТЦК. Щоб реагувати на порушення, просять телефонувати на гарячі лінії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київський обласний та міський ТЦК та СП.

“З метою побудови якісної системи зворотного зв’язку та оперативного реагування на будь-які проблеми та запобігання зловживання в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки. Для забезпечення дієвої комунікації, проведено аналіз ефективності роботи та прийнято рішення оновити всі номери за єдиним стандартом”, - йдеться у повідомленні.

Усіх, хто стикається з протиправними діями військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, просять звертатися за номером телефону:

  • Київський МТЦК та СП: (066) 033 78 17 (09:00-17:30),

  • Київський ОТЦК та СП: (066) 033 78 26 (08:00-17:00)

  • Гаряча лінія КСВ ЗС України: 0 800 301 937

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні ввели важливе обмеження через ажіотаж на вступ до аспірантури. “Щоб навчання в аспірантурі не перетворилося на корупційний інструмент уникнення мобілізації, МОН запроваджує низку нововведень”, - зазначили у Міністерства освіти і науки України.

Також залишається обов'язковим для всіх вступників в аспірантуру ЄВІ, але змінюється вага його компонентів під час розрахунку конкурсного бала. 

Дізнатися детальніше, які норми діятимуть при вступі до аспірантури цього року, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися