САП замовила ремонт будівлі: скільки коштуватимуть послуги

Ремонт планують виконати до 30 вересня 2024 року

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила тендер на послуги з поточного ремонту приміщень третього поверху адміністративної будівлі (літ. А) Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією планують відремонтувати стелю, підлогу, стіни, прорізи, електрику та вентиляцію. До інших робіт, які потрібно виконати віднесли - установлення та розбирання внутрішніх металевих трубчастих інвентарних риштувань при висоті приміщень до шести метрів.

Для надання послуг обов'язковими вимогами, серед іншого, є:

  • Послугу необхідно надавати відповідно до графіка роботи об’єкта замовника. Перед початком надання послуг виконавець завчасно надає списки працівників з паспортними даними для допуску на об’єкт замовника;

  • Якщо в процесі надання послуг пошкоджено частину приміщень будівлі, які не є предметом відповідної закупівлі, виконавець ремонтує пошкоджену частину протягом трьох календарних днів за власні кошти;

  • Завезення обладнання та вивіз демонтованого, будівельного сміття має відбуватися безпосередньо з автотранспорту без проміжного складування на території замовника.

Очікувана загальна вартість послуг та робіт  -  980 209,36 гривні. 

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 вересня 2024 року.

Місцем поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг зазначено: 01135, Україна, Київська область, Київ, вул. Ісаакяна, 17.

Дата оприлюднення тендеру: 25 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій -  3 липня 2024 року. Аукціон планують розпочати 4 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відремонтують у Верховній Раді України за майже мільйон гривень.

Читайте также