Продаж автоматів, гранатометів та іншої зброї: нелегальний бізнес в Україні набирає обертів

Кому мешканці деокупованих територій продають незаконну зброю

Служба безпеки України продовжує виявляти факти незаконного продажу зброї, повідомляє портал "Коментарі". Нові випадки продажу виявили у трьох регіонах України. “Під час комплексних заходів у Київській, Миколаївській та Львівській областях затримано шістьох організаторів нелегального бізнесу. Зловмисники намагались продати криміналітету бойові засоби ураження, які були знайдені в деокупованих регіонах України. Серед вилученого у фігурантів – російські гранатомети, автомати Калашникова та понад 20 тис. боєприпасів до них.”, - повідомили в СБУ.

У Київській області на гарячому затримали місцевого мешканця, який намагався продати бойовий арсенал. До арсеналу входило більше ніж 20 осколкових гранат та ручних протитанкових гранатометів.

“Після затримання було проведено обшуки в гаражі зловмисника, де додатково виявили автомат Калашникова та понад 1,5 тисячі набоїв різного калібру”, - уточнили в СБУ.

За даними Служби безпеки, незаконну зброю мешканець Київщини збирав у місцевих населених пунктах, які були під окупацією на початку повномасштабного вторгнення РФ.

Нагадаємо, що у Київській області виявили прокремлівського агітатора. Він поширював прокремлівські наративи під виглядом журналіста та правозахисника. Ворожий агітатор закликав ухилятися від мобілізації та намагався дискредитувати Сили безпеки та оборони. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві напали на колишнього військового. Хто напав на колишнього військового читайте тут.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися