Поліція у Києві замовила капітальний ремонт територіального відділу: скільки коштуватимуть роботи

Капітальний ремонт проведуть у будівлі, пошкодженій ворожим обстрілом

Головне управління Національної поліції у місті Києві оголосило тендер на інші завершальні будівельні роботи. Йдеться про капітальний ремонт будівлі територіального відділу поліції № 2 УП ГУНП у м. Києві за адресою: проспект Георгія Гонгадзе, 8, м. Київ. Тендер оголошено з коригуванням. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією плануються загальнобудівельні роботи у підвалі та сходовій клітині, першому та другому поверхах, виконання електротехнічних рішень, заземлення та системи захисту від блискавки. Також виконають ремонт системи вентиляції, змонтують систему автоматики вентиляції камер затриманих, проведуть пусконалагоджувальні та інші роботи. 

Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 45 919 745 гривень.

Капітальний ремонт будівлі територіального відділу поліції № 2 УП ГУНП у м. Києві буде проводитися за адресою: проспект Георгія Гонгадзе, 8.

Будівля правоохоронців і була пошкоджена внаслідок вибуху 2 березня 2022 року. Тоді відбулося часткове руйнування приміщення, зокрема даху уламками від ворожих ракет. 

Строк виконання послуг: до 1 листопада 2026 року. 

Дата оприлюднення тендеру: 26 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 4 липня 2024 року.  Початок аукціону замовник також планує розпочати 4 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Головне управління Національної поліції у місті Києві оголосило тендер на закупівлю індивідуального обмундирування. Йдеться про придбання бронежилетів. Усього планується закупити 600 бронежилетів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися