Національна академія внутрішніх справ закупить м'ясо: ціни у тендері та магазинах

Скільки коштів планують витратити на закупівлю м'яса

Національна академія внутрішніх справ оголосила тендер на закупівлю мʼяса. Йдеться про закупівлю охолодженого філе індички. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:

  • Філе свіже чи охолоджене, без кісток та хрящів, знекровлене, природного кольору, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів; не липке, зовнішня поверхня суха, не завітрена, без льодяної глазурі та снігу. 
  • Внутрішня температура від -2 до +4 градусів.

  • Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013 чи іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.

  • Пакування: повинна бути вакуумного пакування та у спеціалізовану тару.

  • Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження,  безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються термін реалізації, час  виготовлення позначається у годинах). 

  • Строк придатності – не більше 10 діб при температурі зберігання від 0 до -2 градусів. 

  • Строк придатності від загального строку придатності на час поставки (не менше, ніж) 80%.

Строк поставки товару до 31.10.2024 року - на підставі заявок в асортименті та кількості вказаній в заявці (орієнтовно від 10 кг або 10 штук) не пізніше 1 доби з отримання заявки при цьому при наданні заявки Замовником до 17:00 поточного дня термін поставки товару Постачальником до 12:00 наступної доби.

Дата оприлюднення тендеру -  27 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 5 липня 2024 року. Початок аукціону також планується 5 липня 2024 року. 

Очікувана вартість: 714 240 гривень. Таким чином, стартова ціна за один кілограм 256 гривень. 

Для порівняння, на момент цієї публікації у роздрібних мережах супермаркетів вартість філе індички охолодженого становила - 240 гривень за один кілограм. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національна академія внутрішніх справ закупить популярний продукт: очікувані ціни в тендері завищені.  Детальніше про тендер читайте посиланням.

Читайте также