Для поліції закуповують намети на понад 20 мільйонів гривень

Очікувана вартість одного намету становить понад 200 тисяч гривень

Державна установа "Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України" оголосила тендер на придбання наметів каркасних модульних спеціальних уніфікованих 6×10 м з утепленням. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією:

  • Предмет закупівлі являє собою приміщення, що швидко встановлюється. Оснащений жорстким сталевим каркасом з повздовжніми балками та нижньою обв’язкою по довгим сторонам намету, які зібрані в єдину, конструкцію.

  • Намет може складатися у військові містечка або розміщуватися окремо.

  • Намет з двоскатним дахом, із вертикальними чи похилими стінами (нахил від вертикальної стіни не більше 25 градусів) та підлогою прямокутної форми, 

  • Вітрове навантаження, яке повинен витримувати предмет закупівлі, - до 25 м/с, снігове навантаження - не менше 50 кг на кв.м.

Намети також повинні мати вікна, тамбури з дверима та передбачати можливість використання їх як з внутрішнім тентом та утеплювачем, так і без нього.

Усього планується придбати 100 наметів. Очікувана вартість закупівлі -  22 442 065 гривень. Таким чином стартова ціна одного намету - 224420,65 гривні. 

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг -  11 жовтня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру: 27 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій -  5 липня 2024 року. Початок аукціону - 8 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція у Києві замовила капітальний ремонт територіального відділу. Детальніше про особливості тендеру читайте тут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися