У Шевченківському районі Києва знесуть аварійну будівлю: що збудують

Конкурс триватиме 45 днів

У столиці за адресою вул. Лук’янівська, 29 (Шевченківський район) планується будівництво закладу дошкільної освіти. У КМДА оголосили проведення інвестиційного конкурсу, повідомляє портал "Коментарі".

Заявку на участь, конкурсні пропозиції та інші встановлені документи прийматимуть у Департаменті економіки та інвестицій КМДА протягом 45 днів.

“За орієнтовними техніко-економічними показниками, новий дитячий садок матиме три поверхи та буде розрахований на 113 вихованців. На його території планується облаштувати шість групових дитячих майданчиків”, - повідомили у КМДА.

Зараз на місці запланованого будівництва знаходиться аварійна будівля. До 2008 року її використовували як спальний корпус спеціальної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 8. 

Будівля не підлягає капітальному ремонту через аварійність тримальних конструкцій - депутати дозволили її знести. 

“Інвестиційний проєкт передбачає знесення застарілої будівлі та будівництво нового дитсадка. Усі відповідні витрати будуть покладені на майбутнього інвестора. Разом із тим, йому забороняється змінювати функціональне призначення цього об’єкта на строк дії інвестиційного договору”, - повідомили у КМДА.

Остаточну вартість будівництва об’єкта інвестування визначать на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктної документації.

Раніше повідомляли, що орієнтовний бюджет проєкту становить 49 мільйонів гривень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці планують побудувати протирадіаційне укриття. Детальніше про тендер на будівництво читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися