Столичне компідприємство відремонтує нежитлову будівлю за понад 33 мільйони гривень

Усього замовник планує виконати 781 найменування робіт і витрат

Комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху" оголосило тендер на капітальний ремонт нежитлової будівлі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією планується демонтаж віконних коробок в кам'яних стінах з відбиванням штукатурки в укосах, розбирання цегляної кладки, мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін із цегли, установлення металевих дверних коробок із навішуванням дверних полотен, улаштування бетонних фундаментів загального призначення, установлення люків на дахах та інші роботи. 

Усього замовник планує виконати 781 найменування робіт і витрат. 

Очікувана загальна вартість -  33 412 232 гривень. 

Підрядник має гарантувати Замовнику якість виконаних Робіт, передбачених п. 1.1 Договору, протягом 10 (десяти) років з дня підписання Сторонами Акту та Довідки       за умови дотримання правил експлуатації об’єкта.

Адреса, за якою мають проводити ремонт нежитлової будівлі -  літ. А та А1 по вул. Чистяківська 19а у Святошинському районі м. Києва. За вказаною адресою значиться КП “Центр організації дорожнього руху”.

Дата оприлюднення - 27 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 12 липня 2024 року. Початок аукціону - 12 липня 2024 року. 

Cтрок поставки товарів (надання послуг, виконання робіт) - з моменту підписання договору до 1 грудня 2025 року.

Для довідки, Комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху" (КП ЦОДР) належить до сфери управління виконавчого органу Київської міської ради - Київської міської державної адміністрації, та підпорядковується Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Мета діяльності підприємства здійснення заходів з організації дорожнього руху та поліпшення пропускної спроможності вулично-дорожньої мережі м. Києва задля створення комфортних та безпечних умов для учасників дорожнього руху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для поліції закуповують намети на понад 20 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися