Чоловік на Київщині вбив доньку і намагався вбити сина: як покарали зловмисника

Чоловік хотів помститися дружині, вбивши дітей

Мешканця Київської області суд покарав за вбивство доньки та намагання вбити сина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві доньки та замаху на вбивство малолітнього сина (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 КК України). Він отримав покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років. 

Прокурори у суді довели, що під час телефонної розмови, напередодні вбивства, засуджений посварився з дружиною на ґрунті ревнощів. Дружина засудженого перебувала за кордоном. “Щоб помститися їй він вирішив вбити дітей – 16-річну доньку та 12-річного сина. Вночі, 2 травня 2023 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він пішов на кухню та увімкнув газові конфорки. Після цього розбудив дітей. Розуміючи небезпечні наслідки дій батька, дівчина хотіла вимкнути плиту. Через це між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Діти намагалися втекти від батька, однак залишити будинок їм не вдалося, оскільки засуджений відламав внутрішню ручку вхідних дверей”, - пояснили у прокуратурі. 

У ході суперечки чоловік кухонним ножем вдарив доньку по обличчю та в грудну клітину. Дівчина померла на місці злочину від отриманої колото-різаної рани з пошкодженням серця.

Хлопець, побоюючись за своє життя, сховався у підвалі будинку і звідти телефоном викликав правоохоронців.

До суду чоловіка утримували у слідчому ізоляторі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві ошукали пенсіонерку. Жінка віддала останнє.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися