На будівництво протирадіаційного укриття у Києві витратять понад 200 мільйонів гривень: адреса

Планується не тільки будівництво укриття, а й благоустрій території

Управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації оголосило тендер на будівництво споруди подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією планується, серед іншого: роторне буріння свердловин, розбирання цегляних стін, гідроізоляція стін, утеплення фасадів, монтаж сходів, прокладання трубопроводів та повітроводів, установлення опор з металевих труб та інші роботи. 

Також управління освіти планує провести роботи з благоустрою та озеленення території, а саме: демонтажні роботи, улаштування мініфутбольного та баскетбольного  майданчиків, майданчика для продовженого дня, установлення огорожі та МАФів. 

Загалом замовник планує виконати 1272 найменування робіт та витрат. Очікувана загальна вартість - 222 822 000 гривень. 

Будівництво споруди подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття планується для спеціалізованої школи І-III ступенів з поглибленим вивченням англійської та італійської мов №130 імені Данте Аліг'єрі міста Києва. Укриття буде розміщене на земельній ділянці за адресою: вул. Велика Васильківська, 128 у Голосіївському районі м. Києва.

Строки виконання робіт до 1 листопада 2025 року включно.

Дата оприлюднення тендеру -  27 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 12 липня 2024 року. Початок аукціону також планується 12 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканців одного з районів Києва позбавили можливості користуватися укриттям.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися