У Київській області анонсували відключення газу: адреси

Коли обіцяють відновити постачання газу

У вівторок, 2 липня, у Білій Церкві на Київщині частина мешканців залишиться без газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської філії “Газмережі”.

“Завтра, 2 липня, з 08:00 до 17:00, у звʼязку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску у м. Біла Церква, буде тимчасово припинено газопостачання до споживачів вул. Івана Кожедуба - житлові будинки №245-359”, - йдеться у повідомленні філії.

До споживачів природного газу звернулися з проханням: перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу.

“Відновлення газопостачання буде проводитися працівниками Київської філії “Газмережі”, - уточнили в компанії.

Нагадаємо, що у липні відключатимуть газ у Києві. “У зв’язку з проведенням аварійних робіт на газопроводі середнього тиску, з 3 липня 10:00 по 4 липня 10:00 розподіл газу буде тимчасово припинено до деяких будинків”, - повідомили в "Київгазі". Газ відключать за наступними адресами: вул. Байди-Вишневецького, 28, 2А, вул. Гамаліївська, 2Б.

Детальніше про тимчасове припинення постачання газу у Києві читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за під’єднання центрального газопостачання керівник філії ПАТ “Київоблгаз” викрито на хабарі у розмірі 250 тисяч гривень.  Викрили та повідомили про підозру керівнику філії ПАТ “Київоблгаз” НАК “Нафтогаз України” за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Слідство встановило, що підозрюваний одержав від представника забудовника 250 тисяч гривень неправомірної вигоди. Що загрожує правопорушнику, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися