Ситуація складна: у Київській області реалізують додаткові заходи

Скільки пунктів незламності розгорнули в Київській області

У Київській області вирішили перевести в робочий режим усі пункти незламності. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської ОВА. 

Таке рішення ухвалили через складну ситуацію з енергозабезпеченням. У КОВА зазначили, що станом на 6 липня працювали 225 пунктів, готові до відкриття - ще 397. Їх відкривають органи місцевого самоврядування, підрозділи ДСНС, відповідальний бізнес, АТ "Укрзалізниця".  

У кожному пункті має бути: 

  • світло,

  • інтернет,

  • доступ до мобільного зв’язку всіх операторів,

  • вода,

  • аптечка.

Також буде проаналізована потреба у відкритті додаткових пунктів. Адреси  всіх пунктів незламності та укриттів можна перевірити в чат-боті “Київщина безпечна”.

Мешканців Київщини просять залишати скарги щодо проблем у пунктах для відповідної реакції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Київської області скаржаться, що під час стабілізаційних обмежень електропостачання зникає мобільний зв'язок. Шляхи розв'язання проблеми розглянули на засіданні штабу Ради оборони Київської області за участі представників мобільних операторів Vodafone, Київстар та Lifecell.

Дізнатися детальніше, коли та як будуть розв'язувати проблему, можна за посиланням.

Нагадаємо, що у Вишневому на Київщині сталася трагедія - чоловік зірвався у шахту ліфта. “28 червня, близько 12:55, до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в багатоквартирному будинку чоловік зірвався в шахту ліфта з висоти приблизно 5 поверху”, - повідомили в обласній поліції. Детальніше про ситуацію читайте тут


Читайте также