У Київській області проводять рейди: що перевіряють (ФОТО)

Результати перевірок об'єктів торгівлі на Київщині

У Київській області інспектори перевіряють умови продажу харчових продуктів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

Спеціалісти обстежили суб’єкти господарювання, які здійснюють реалізацію риби та рибної продукції на території селища Баришівка.

“Встановлено, що торгівля готовою рибою та рибною продукцією здійснюється з дотриманням температурного режиму, зберігається в холодильних та морозильних камерах, продукція надходить за наявності відповідних накладних та сертифікатів якості”, - повідомили в головному управлінні.

У ході проведення рейдів інспектори нагадали про необхідність дотримання температурного режиму з використанням холодильного та морозильного обладнання з метою запобігання харчовим отруєнням споживачів.

Також перевірили торгівельні павільйони на території ринку у Броварському районі.

“Встановлено, що торгівля  живою рибою проходить за наявності відповідних накладних та ветеринарних документів. Продаж здійснюють, використовуючи бочки та контейнери з обладнаними пристроями для збагачення води киснем”, - йдеться у звіті спеціалістів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у травні спеціалісти районного управління ДСНС проводять профілактичні рейди та нагадують громадянам правила безпечного перебування біля водойм.

Надзвичайники району, під час профілактичних рейдів, нагадували містянам правила поведінки біля води, та, що робити при виникненні надзвичайної ситуації. Особливо звертали увагу містян на відпочинок із дітьми. Детальніше про проведення профілактичних рейдів у столиці читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися