Будівлю поліції у Києві планують відремонтувати за понад три мільйони гривень

Підрядник має надати десятирічну гарантію на виконані роботи

Головне управління Національної поліції у місті Києві оголосило тендер на поточний ремонт приміщень будівлі ГУНП. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує виконати, серед іншого: розбирання покриттів підлог з лінолеуму, улаштування плінтусів з плиток керамічних, установлення пластикових підвіконних дошок, поліпшене штукатурення поверхонь стін, установлення замків дверних врізних, установлення металевих дверних коробок із навішуванням дверних полотен, монтаж вуличних світильників та інші роботи. 

Усього замовник планує виконати 280 найменувань робіт і витрат.

Очікувана загальна вартість - 3 635 910 гривень. 

У тендерній документації зазначається, що замовник не несе майнової відповідальності за відсутність бюджетного фінансування.

Підрядник має встановити гарантійний термін на проведені роботи – десять років з моменту підписання обома сторонами актів виконаних робіт на відповідні роботи. Термін усунення дефектів та недоліків протягом гарантійного строку складає п’ять робочих днів з дня отримання підрядником письмового повідомлення замовника про їх виникнення.

Поточний ремонт приміщень будівлі ГУНП у м. Києві планується за адресою: вул. Ремонтна, 7.

Строк виконання робіт - до 1 вересня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 9 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 17 липня 2024 року. Почати аукціон замовник планує 17 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі збудують укриття за понад 45 мільйонів гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися