У Київській області анонсували відключення газу: графік та адреси

До споживачів звернулися з проханням

Мешканців місті Біла Церква попередили про тимчасове обмеження постачання газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської філії “Газмережі”.

“У понеділок, 15 липня, з 09:00 до 17:00, у звʼязку з проведенням планових робіт з реконструкції системи газопостачання у м. Біла Церква, буде тимчасово припинено газопостачання до споживачів багатоквартирних будинків за визначеними адресами”, - повідомили у компанії.

Постачання газу обмежать за адресами:

  • вул. Волонтерська, 23

  • вул. Східна, 30

“Прохання до споживачів природного газу: перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу. Відновлення газопостачання буде проводитися працівниками Київської філії “Газмережі”, - звернулися до споживачів, які мешкають за вказаними адресами.

Нагадаємо, що аварійно-диспетчерській службі повідомили про найбільш поширені проблеми, які виникали з газом у мешканців Київської області у червні.

“Бригади аварійної служби працюють цілодобово, щоб вчасно усувати причини небезпечних ситуацій та здійснювати безперебійне газопостачання до споживачів Київської області. Якщо ви відчули запах газу в приміщенні, на вулиці або виявили витік газу - терміново повідомте до аварійної служби 104”, - повідомили у Київській філії.

Які проблеми з газом найчастіше виникали в Київській області, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за під’єднання центрального газопостачання керівник філії ПАТ “Київоблгаз” викрито на хабарі у розмірі 250 тисяч гривень. Дізнатися детальніше про злочинну схему можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися