Дорогу місцевого значення на Київщині відремонтують майже за 26 мільйонів гривень

Це вже другий тендер на ремонт дороги

Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує, серед іншого, виконати такі роботи:

ущільнення земляного полотна котком дорожнім самохідним на пневмоколісному ходу масою 13 т, розподілення рослинного грунту по узбіччю бульдозером, встановлення бортових каменів на цементобетонну суміш, улаштування водоскидних споруд із проїзної частини з гасителів, улаштування горизонтальної дорожньої розмітки фарбою маркірувальною машиною, улаштування водоскидних споруд із проїзної частини з водоприймальних колодязів залізобетонних, та інші роботи. 

Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення планується на С100407 Безуглiвка - Мала Олександрiвка км 1+230 - км 2+130, Київської області.

Очікувана вартість - 25 704 691 гривня. Строк виконання робіт - до 31 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру  - 17 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 1 серпня 2024 року. Початок аукціону - 1 серпня 2024 року. 

Варто зазначити, що це не перша спроба департаменту регіонального розвитку відремонтувати цю ділянку. 15 вересня 2023 року було опубліковано на порталі Prozorro  аналогічний тендер. Тоді свої цінові пропозиції залишали Приватне акціонерне товариство "Броварське шляхово-будівельне управління № 50" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Будальянс Груп". Але торги не відбулися через відсутність пропозицій. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ремонт ліфтів у Верховному суді коштуватиме бюджету понад шість мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися