У передмісті Києва аварійні відключення світла: електропостачання не буде довго

У комунальному підприємстві пояснили, чому споживачі залишилися без світла

У Київській області другий день поспіль вирувала негода. Через сильні зливи та пориви вітру виникли аварії на електромережах. Без світла залишився населений пункт у Бучанській громаді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Бучасервіс".

“Негода завдала страшних наслідків Бучанській громаді: Лісова Буча залишилася без електропостачання. Стихія спричинила падіння дерев, обриви високовольтних ліній напругою 10 та 0,4 кВ, а також пошкодження електричних стовпів”, - повідомили у комунальному підприємстві.

Зазначають, що аварійні бригади КП “Бучасервіс” спільно з фахівцями ДТЕК проводять екстрені відновлювальні роботи. “Точний термін відновлення електропостачання поки невідомий, але очікується, що роботи триватимуть щонайменше до завтрашнього дня”, - попередили у компідприємстві.

Мешканцям рекомендують зберігати спокій та слідкувати за офіційними повідомленнями щодо ходу відновлювальних робіт.

На сторінці у соціальній мережі Facebook під дописами КП “Бучасервіс” та Бучанської міської ради про відключення світла мешканці скаржаться, що не тільки Лісова Буча, а й уся Буча без світла. 

Також повідомляють що частина Бучі (р-н Мельники) з учорашнього дня залишається без світла, а додзвонитися в електромережу неможливо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні у Києві та Київській області анонсували тривалі та масштабні відключення електропостачання. Про причини посилення стабілізаційних обмежень постачання електроенергії можна дізнатися детальніше за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися