Вода у Київській області коштуватиме майже 200 гривень: оголосили нові тарифи

Про нові тарифи повідомили в КП “Бровари-Благоустрій”

У Броварах оприлюднили обґрунтовані тарифи на водопостачання та водовідведення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварської міської ради. 

КП “Бровари-Благоустрій” надає на ознайомлення економічно обґрунтований тариф на централізоване водопостачання. У міській раді зазначили, що вказане комунальне підприємство є ліцензіатом провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на території с. Требухів та с. Княжичі Броварського району Київської області.

Відповідно до розрахунків комунального підприємства, економічно обґрунтований тариф на: 

  • централізоване водопостачання становить 92,48 гривні,

  • централізоване водовідведення становить 92,44 гривні.

Фактично, якщо тарифи затвердять, то кубометр води (постачання та відведення) становитиме 184,92 гривні.

“Заяви, скарги та пропозиції приймаються протягом 14 днів з моменту розміщення цього оголошення за адресою: 07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Онікієнка Олега, 2. Телефон (04594) 6-05-80, відповідальна особа: Губенко Вікторія. Висновок з тарифами за посиланням”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що постачальник послуг з холодного водопостачання та водовідведення у Київській області попередив про наміри переглянути тарифи на холодне водопостачання та водовідведення. Нові тарифи планують ввести уже з 1 серпня. Дізнатися детальніше можна за посиланням.

Нагадаємо, що в Києві планують переглянути тарифи на централізоване опалення.


Читайте также