У Київській області через складну ситуацію запроваджують додаткові заходи

У яких громадах Київщини розгортають пункти незламності

У громадах Київської області мають працювати пункти незламності там, де відключення світла триває понад 8 годин поспіль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської ОВА. 

Зазначається, що відповідне рішення було прийнято під час оперативної робочої наради у Київській обласній державній адміністрації. На нараді присутні затвердили порядок оперативного розгортання пунктів незламності в населених пунктах, де відключення світла триватимуть понад вісім годин поспіль. Якщо не передбачено стаціонарного пункту незламності, то працівники ДСНС будуть розгортати намети.  

У Київській ОВА наголосили, що пункти мають бути не тільки відкриті, а й забезпечені усім необхідним - водою, генератором, світлом, доступом до інтернету. 

“За потреби мешканці можуть підзарядити свої гаджети, скористатися інтернетом тощо. Це зона відповідальності кожної територіальної громади”, — зазначив перший заступник голови КОДА Микола Бойко.

Також у КОВА вирішили актуалізувати дані щодо роботи пунктів незламності - перевірити інформацію, яку надали тергромади. Всі адреси пунктів незламності та графік роботи кожен мешканець може знайти в додатку Дія та в чат-боті “Київщина безпечна” за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через негоду, яка вирувала декілька днів  у передмісті столиці виникли проблеми з електропостачанням. До планових стабілізаційних відключень світла додалися аварійні. Що сталося у Київській області, читайте детальніше за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися