ДП “Ліси України” проведе навчання для керівників: як “ефективно” витратити майже 800 тисяч гривень

Курси мають провести до кінця поточного року

Державне спеціалізоване господарське підприємство "Ліси України" оголосило тендер на інформаційно-консультаційні послуги в форматі онлайн-курсу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Послуги у сфері електронної освіти (інформаційно-консультаційні послуги в форматі онлайн-курсу) для учасників кадрового резерву працівників замовника проводиться з метою підвищення професійного рівня та підготовки працівників щодо виконання функцій на керівних посадах.

Згідно з тендерною документацією тема навчання: онлайн-курс "Школа ефективного керівника".

Загальна кількість працівників замовника, які проходитимуть онлайн-курс – до 160 учасників, орієнтовно. Місце надання послуг - мережа інтернет, планується онлайн формат.

Орієнтовна тривалість:

  • 6 блоків з теорії, тривалістю 2 години для однієї групи (до 51 осіб); 

  • 6 блоків практики (практичні вправи), тривалістю 2 години для однієї групи (до 26 осіб).

Всього 12 блоків для однієї групи, які проводяться почергово для кожної групи. Точні дати та час онлайн-курсу мають окремо погоджуватись між переможцем тендеру та ДП "Ліси України".

Очікуваний результат: отримані знання та навички, що підтверджуються сертифікатом за проходження онлайн-курсу для кожного учасника.

Очікувана вартість - 787 993,60 гривень. 

Строк надання послуг - до 31 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 22 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 30 липня 2024 року. Початок аукціону планується 30 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ДП “Ліси України” закуповує спеціальну пасту для дерев на мільйони гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися