У КМДА розповіли про організацію державних свят

Які тендери оголошують у столиці на організацію свят

Портал "Коментарі" направив офіційний запит до Київської міської державної адміністрації, щоб з'ясувати, які державні та міські свята організовували у Києві у I півріччі 2024 року та які планують проводити у II півріччі 2024 року, і скільки коштів було та буде витрачено на ці заходи.

Відповідь надійшла від Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), у якій значилося, що до повноважень структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) не входить організація державних свят.

Фактично портал не отримав від КМДА відповіді про вартість організації та проведення державних та міських свят в столиці.

Однак тендери на забезпечення проведення заходів КМДА оголошує. Так портал “Коментарі” повідомляв, що у червні Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголосив тендер на організації офіційних заходів на II півріччі 2024 року - вартість 964 000 гривень.

Також на платформі Prozorro розміщені тендери на послуги з організації виставок, ярмарок і конгресів: 

  • послуги з забезпечення проведення загальноміських офіційних (протокольних) заходів з нагоди Дня Європи - вартість 334 500,00 гривень,

  • послуги з забезпечення проведення загальноміських офіційних (протокольних) заходів протягом І півріччя 2024 року - вартість 262 020 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час воєнного стану не діє важлива заборона.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися