У передмісті Києва просять мешканців не користуватися підвалами: що сталося

Мешканців населеного пункту просять дотримуватися заходів безпеки

Мешканців населеного пункту у передмісті Києва попередили про проведення особливих заходів у підвальних приміщеннях будинків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чабанівської селищної ради. 

“Шановні жителі села Новосілки! КП "Керуюча компанія Новосілки" повідомляє - завтра зранку, 25 липня 2024 року, комунальники будуть проводити дезінфекцію підвальних приміщень у житлових будинках”, - повідомили у селищній раді.

Мешканців населеного пункту просять дотримуватися заходів безпеки та уникати перебування в підвальних приміщеннях під час та після проведення робіт.

Нагадаємо, що у Київській області триває підготовка до опалювального сезону. Однак, враховуючи складну ситуацію в енергетиці, мешканцям радять подбати про енергоефективність житла.

За словами начальника Київської ОВА Руслана Кравченка, область акумулює всі можливості для залучення альтернативних джерел живлення та децентралізації генерації в регіоні. Які рекомендації надали мешканцям, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у громадах Київської області мають працювати пункти незламності там, де відключення світла триває понад 8 годин поспіль.

У Київській ОВА наголосили, що пункти мають бути не тільки відкриті, а й забезпечені усім необхідним - водою, генератором, світлом, доступом до інтернету.

Всі адреси пунктів незламності та графік роботи кожен мешканець може знайти в додатку Дія та в чат-боті “Київщина безпечна” за посиланням. Як планують забезпечити виконання вказаного рішення, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися