Спека відступила: що відбувається з продуктами у столичних супермаркетах
У Києві зменшилась кількість харчових отруєнь, однак загроза зберігається
У столиці під час аномальної спеки та тривалих відключень електропостачання у магазинах та закладах харчування швидко псувалися продукти. Це призвели до збільшення кількості отруєнь у столиці. У Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві розповіли, яких заходів вживають для покращення ситуації з харчовими продуктами, повідомляє портал "Коментарі".
У службі повідомили, що у Києві щодня моніториться понад 300 супермаркетів та магазинів щодо дотримання температурного режиму.
"Проводяться посилений моніторинг за всіма операторами. Моніториться щодня понад 300 супермаркетів, магазинів щодо дотримання температурного режиму. Ситуація вирівнюється у зв'язку зі зниженням температури та приведенням до ладу альтернативного електропостачання, тому можна сказати, що ситуація врегульовується. Але на сьогодні існує можливість підвищеної захворюваності, тому далі заходи будуть продовжуватися", - розповів ЗМІ начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан.
За його словами, кількість харчових отруєнь у столиці зменшилась.
У Держпродспоживслужбі рекомендують максимально уважно вибирати продукти, а у разі підозри на їхню якість, звертатися до Головного управління в м. Києві:
в електронному вигляді через сайт;
на електронну адресу: [email protected];
на поштову адресу: 03151, м. Київ, вул. Волинська, 12, Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві;
особисто або через уповноважену ним особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв про цінові тенденції у Києві у червні.