Київський зоопарк закуповує сонячні панелі: тендер на мільйони гривень

У Київському зоопарку пояснили, як будуть використовувати сонячні панелі

Київський зоологічний парк загальнодержавного значення оголосив тендер на закупівлю сонячних панелей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro. 

“Для безперервного функціювання кас та окремих елементів паркінгу задля можливості приймати відвідувачів необхідно встановити три окремих автономних СЕС, для трьох локацій. Максимальне споживання по локаціях від 7 кВт до 9 кВт потужності. Віддавати енергію у місто не планується”, - йдеться у тендерній документації.

Згідно з тендерною документацією замовник планує встановити СЕС на таких локаціях:

  • Локація "Надземний гараж відкритого типу" з розрахунковим споживанням - 7,5 кВт,

  • Локація "Будівля №1 з підземним акваріумом (Головний вхід)" з розрахунковим споживанням - 8,5 кВт,

  • Локація "Будівля №2 каси" з розрахунковим споживанням - 9 кВт.

До складу обладнання яке планується закупити, серед іншого входять: гібридні інвертори, комплекти захисної автоматики, акумуляторні батареї, фотомодулі сонячні, комплекти матеріалів для монтажу, модулі онлайн моніторингу, та інше обладнання.      

Очікувана вартість - 3 915 555 гривень. У ціну входять також послуги з встановлення та підключення. Умови оплати - пiсляоплата 60 робочих днів.

Строк поставки товарів та надання послуг - 31 грудня 2024 року. Місце поставки вказано м. Київ, просп. Берестейський,  32. 

Дата оприлюднення тендеру - 25 липня 2024 року. Кінцевий строк подання  тендерних пропозицій - 2 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 2 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська міська рада замовила персональні комп’ютери майже на мільйон гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися