У Києві відновлять роботу автобусного маршруту, призупиненого на початку війни

Коли автобуси вийдуть на маршрут

У Києві відновлять рух автобусів № 39 на маршруті “Станція метро “Голосіївська" – вулиця Ракетна”. Автобуси вийдуть на маршрут з 27 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

У міській адміністрації зазначили, що на маршруті раніше курсували автобуси малої місткості. На початку повномасштабного вторгнення маршрут взагалі призупинили. 

“Нині силами ШЕУ Голосіївського району було змінено геометричні параметри розворотного кільця, що дає змогу автобусам великої місткості безпечно проїхати маршрутом”, - йдеться у повідомленні КМДА.

Так, з 27 липня автобуси цього маршруту курсуватимуть за наступною схемою: просп. Голосіївський – просп. Науки – вул. Голосіївська – вул. Добрий Шлях – вул. Еллана-Блакитного – вул. Лисогірська (до транспортної розв’язки на перетині з вул. Ракетною та вул. Панорамною); у зворотному напрямку: вул. Лисогірська – вул. Еллана-Блакитного – вул. Добрий Шлях – вул. Голосіївська – просп. Голосіївський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці планують провести капітальний ремонт аварійного шляхопроводу на перетині вулиць Лугової та Богатирської в Оболонському районі. Киян попередили, що роботи потребують обмеження руху транспорту проїжджою частиною шляхопроводу в напрямку вулиці Сім’ї Кульженків. Весь комплекс робіт з капітального ремонту споруди заплановано завершити до кінця 2025 року. Скільки коштуватимуть роботи з капітального ремонту аварійного шляхопроводу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися