“Київавтодор” анонсував обмеження руху транспорту через масштабний ремонт: вартість робіт

Аварійний шляхопровід ремонтуватимуть до кінця 2025 року

Цього тижня КК “Київавтодор” розпочне підготовчі роботи до капітального ремонту аварійного шляхопроводу на перетині вулиць Лугової та Богатирської в Оболонському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

У корпорації попередили, що роботи потребують обмеження руху транспорту проїжджою частиною шляхопроводу в напрямку вулиці Сім’ї Кульженків. 

У корпорації пояснили, що за результатами останнього спеціального обстеження споруди її технічний стан визначено, як непрацездатний (Стан 5). “Відтак у період 2022-2024 роки на замовлення комунальної корпорації “Київавтодор” було розроблено проєктно-кошторисну документацію на споруду, яка пройшла державну експертизу та отримала позитивний висновок”, - йдеться у повідомленні.

За інформацією корпорації, капітальний ремонт шляхопроводу необхідний, щоб ліквідувати зношеність нижніх шарів дорожнього одягу мостового полотна та гідроізоляції, усунути руйнування конструкцій деформаційних швів, облаштувати злагоджену систему водовідведення води з проїзної частини та тротуарів, а також привести відповідно до діючих норм бар’єрну та перильну огорожу.

Весь комплекс робіт з капітального ремонту споруди заплановано завершити до кінця 2025 року.

Нагадаємо, що тендер на проведення капітального ремонту було оголошено з очікуваною вартістю 288 252 377 гривень. За результатами аукціону підписали угоду з ТОВ “Укртрансміст” на суму 284 883 618 гривень з ПДВ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на дорогах Києва та області збільшили кількість приладів фіксації швидкості. Локація встановлення приладів дивіться за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися